Tuotteet » Paljasjalkakengät » Feelmax Jalkineet » Feelmax Vuoma Brown Lasten Paljasjalkakenkä »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kadri R. 01.11.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Shoes are super light and flexible, perfect for the little active feet. However, I got a pair with a defect and had to get it fixed before I could have my son wear them...

Liisi T. 15.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Eka tilauksessa tuli kengät, jotka oli kantapäistä sisäpuolelta ihan kurtussa. Vaihdon jälkeenkään en saanut vielä ehjiä kenkiä, vaan tilalle lähetettiin kengät, jotka oli sisämitaltaan sentin (!) pienemmät kuin taulukon mukaan olisi kuulunut olla. Lisäksi pohjan kumi on kurtussa, eikä ole oiennut käytössä. Megasportlet ei oo vastannu rekalamaatioon mitään, joten en suosittele kauppaa, enkä vuomaa kenellekkään.

ann...@...om 12.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Vuoma kengät ovat todella kevyet ja taipuisat, eli juuri sellaiset kuin etsin. Laadussa on vielä parantamisen varaa. Kengät ovat yhden lapsen muutaman kuukauden käytön jälkeen jo rumaksi kuluneet ja pinta paikoitellen halkeillut.

Terhi V. 12.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Kengät on ollut vain satunnaisessa käytössä noin kuukauden ja tarrat ovat jo alkaneet repsottaa. Huono hintalaatu suhde.