Juoksulabra feed

JUOKSUKENGÄN VALINNASTA

Juoksukengän valinnan voi tehdä monella eri tavalla.Jotkut valitsevat kengät itselleen puhtaasti ulkonäön perusteella.Väri vaihtoehdot ovat toki tätä päivää, ja kengän design on tärkeä aspekti monille.Termistö; supinaatio,ylipronaatio ja pronaatio ovat tulleet tutuiksi enemmän juoksukenkiin perehtyneille.Juoksulabrassa pyritään löytämään optimaalinen kengänvalinta seuraavilla tavoilla.
Juoksujalkineiden valinta alkaa ensin asettumalla Feetbox-laitteeseen, joka mittaa jalan leveyden,pituuden ja määrittelee kengän koon.Toinen tärkeä määritelmä on jalkaholvin korkeus tai mataluus. Pitkittäisholvien korkeuksien ja tasapainopisteiden avulla voidaankin jo siirtyä perusvalintaan kengistä.Sitten muutamien perusanalogisten testien jälkeen voidaankin jo hyvällä säällä testata kenkiä maailman pisimmällä juoksumatolla, Jääkärinkadun jalkakäytävällä!

Suositeltavin konsti loppusäätöön on mielestäni kengän omien pohjallisten korvaaminen yksilöllisillä Shoelyn 3D pohjallisilla.Pohjalliset ovat loistava hienosäätö korvata alkuperäiset " bulkkipohjalliset". Tehdään nopea kuvaus 3D kameralla, ja teetetään 3D-printterin ja tekoälyn voimalla mittatilauspohjalliset.Shoelyn pohjallisissa on 30 päivän täydellinen tyytyväisyystakuu.Joten niiden hankinta on täysin riskitöntä!